مواد لازم :
اسفناج |
750 گرم |
قارچ |
6 -7 عدد |
سیب زرد یا گلابی |
2 عدد |
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه |
100 گرم |
انار |
1 عدد |
لیمو ترش |
1 عدد |
سرکه بالزامیک |
3 ق غ |
روغن زیتون |
9 ق غ |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
خامه |
3 ق غ |
نعنا خشک |
2 ق م |
طرز تهیه :
1 - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
2 - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
3 - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
4 - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
نکات :
1 - می توانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما می دهد.
2 - می توانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .
3 - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه می شود .
4 - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .
منبع : peymooneh.com
:: موضوعات مرتبط:
تازه های آشپزی ,
,
:: برچسبها:
سالاد رژیمی | سالاد فصل | طرز تهیه سالاد فصل ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0